Thuisbatterijen bestaan in allerhande groottes, en zijn voorzien van specifieke opties. Wilt u tijdens een stroomonderbreking nog steeds het licht aan houden? Of wilt u vooral uw eigenverbruik opkrikken? Een kleine installatie die enkele uren kan overbruggen, of net een robuuste setup die dagenlang meegaat?

Het wordt al snel duidelijk dat de kostprijs van een thuisbatterij sterk afhankelijk is van uw persoonlijke wensen. Dankzij onze prijscalculator kan u meteen uw eigen pakket samenstellen en een prijsindicatie bekijken. Vergeet ook zeker niet om even te kijken hoeveel de netto kostprijs bedraagt na aftrek van de premie. Vanaf zo’n 3500 euro heeft u al een mooie installatie met een capaciteit van 5,8kWh.

De getoonde kostprijs bevat bovendien alles wat er vereist is om de installatie op te leveren. Naast de batterij(en) zelf zijn ook de hybride omvormer en kleine toebehoren in de prijs opgenomen. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Benieuwd voor welk bedrag u de ideale thuisbatterij in huis kan halen? We helpen u met veel plezier op weg. Tot binnenkort!